play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  40UP Radio 40UP

 • cover play_arrow

  Zegellak - 27-11-2022 Hans Hogendoorn

Nieuws

40UP Radio is terug!

today28/12/2021 340 2 20 3

share close

Na een woelig jaar hebben we de weg naar jullie oren weer gevonden. Met een nieuwe verfriste playlist die je 24 uur per dag de muziek brengt die jij belangrijk vindt. De beste artiesten, de mooiste (album)tracks van jouw generatie. Alles wat de jaren 60, 70 en eens stuk van de jaren 80 zulke geweldige muziekjaren maakte. Dat “Iets Te Melden” staat er niet voor niks. Je opmerkingen en suggesties worden graag gelezen en verwerkt. Stuur ons gerust een lijstje met de nummers die je mist. 40UP Radio is het station van generaties die heel bewust met muziek bezig zijn en dat willen we iedereen laten horen!

Vanzelfsprekend komen ook een groot aantal van de belangrijkste muziekprogramma’s terug. Gonzo’s Return van Jan Donkers, Just Bee Radio van Beatrice van der Poel en Wintertijd van Harry de Winter. Maar ook nieuwe namen zoals Jan Zorg, een ware liefhebber met een sterke hang naar Americana en de bekendste stem van Nederland: Hans Hogendoorn. Hij heeft een eigenwijze, bijzondere smaak en zijn Zegellak laat je dingen horen die je niet elke dag maar vanaf nu wel elke week op jou radio hoort. Bram van Splunteren met zijn bijzondere muziekverhalen, Fay Lovsky met haar uitzonderlijke smaak en Hubert van Hoof met zijn intense liefde voor muziek completeren voorlopig de programmering.

Maar er zit nog meer in het vat. Een zekere Haarlemse Heer loopt zich warm in de coulissen…

40UP Radio is terug! Nu te beluisteren op je browser, via Tunein en die app!

Written by: admin

Rate it

Post comments (2)

Comments are closed.

 1. Remco Remmelink on 15/01/2022

  Luister via TuneIn en Sonos naar jullie maar de stream stop elke drie minuten. Alleen 40up en geen enkele ander radiostation. Meestal 10 seconden stilte en soms hoor ik een soort tunein jingle

  • admin on 15/01/2022

   Hoi Remco. We hebben het getest, maar bij ons stopt het niet :-(.
   Probeer anders de combi Juke/Sonos eens!