play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    40UP Radio 40UP

  • cover play_arrow

    Bram van Splunteren - 5-2-2023 - Venus de Milo Bram van Splunteren

Nieuws

Dank je wel!

today24/01/2022 123 28

share close

40UP Radio is terug en hoe! De reacties zijn werkelijk overweldigend! We zijn vreselijk blij dat zo veel muziekliefhebbers 40UP Radio weer volgen.

40UP Radio is het station van ons allemaal: 24/7 hoor je duizenden songs, veel albumtracks, hier en daar een nostalgisch hitje, vaak verrassend en altijd mooi. We doen ons best om jullie goede smaak zo goed mogelijk te bedienen en jullie te inspireren met nieuwe songs.

Gedreven programmamakers als Mart Smeets, Jan Donkers, Beatrice van der Poel, Fay Lovsky, Bram van Splunteren, Hans Hogendoorn en Jan Zorg garanderen op zondag (en ’s avonds) bijzondere muzikale momenten.
Vanaf nu kun je op de onze nieuwe website al die programma’s terugluisteren! De streams staan online bij de programma’s of onder de kop ‘gemist?

Luister naar 40UPRadio op Tune In, Juke, RadioNED en vele andere platforms.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuws

Mart Smeets is terug!

Een nieuw jaar, een vertrouwd geluid. Welkom terug Mart Smeets! ?? Elke week trakteert Mart de luisteraar op zijn favoriete muziek. Uit zijn immense privé collectie selecteert hij het mooiste en het beste op gebied van Americana, blues, country, soul en hedendaagse luistermuziek. Kom dus zeker elke zondag om 16:00 uur en elke woensdag om 23:00 uur naar onze nieuwe website www.40upradio.nl voor goede muziek en zo mogelijk nog betere verhalen in zijn programma 'O L M' (de betekenis van […]

today07/01/2022 6682 30 22