play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    40UP Radio 40UP

  • cover play_arrow

    Muziek Van Kust Tot Kust - 14-07-2024 Jan Emous

WIQC (Why I Quit Composing) – Hans Vandenburg

Background
share close
Donderdag 23:00 trending_flat 00:00
Zondag 17:00 trending_flat 18:00

WIQC (Why I Quit Composing)

Hans Vandenburg (o.a. Gruppo Sportivo, Buddy Odor, Voorheen Ouwe Hans Dierenpark) is in de loop der jaren, mede door alsmaar grensoverschrijdende humor in z’n liedjes te blijven stoppen, steeds onbekender geworden in Nederland en ver daarbuiten.

Grensoverschrijdende humor omdat ie er voor de verandering ‘s niet duimendik bovenop ligt en dus voor een scherpe woordgrap ongevoelige leek maar moeilijk te ontdekken valt. Het zij zo. Aangezien hij zo’n beetje alles al heeft geprobeerd om nog één keer die ultieme comeback te maken, probeert ie het nu met een eigen radioprogramma, “Why I Quit Composing”. Weer waren mensen bereid ‘m in genade aan te nemen en te kijken of ie dit keer, in tegenstelling tot de afgelopen 40 jaar, z’n grote mond wél zou kunnen waarmaken.

Afijn, laten we, wij als radiostation en jullie als trouwe luisteraar naar 40UP, er maar het beste van hopen en Hans in goed Nederlands “de benefit of the doubt” geven. Dat hij zijn oude niveau, zoals ten tijde van “Hey Girl”, “Beep Beep Love” en “Disco Really Made It” maar mag halen! Beleef het zelf en luister zondag om 12:00 uur naar 40UP Radio en “Why I Quit Composing” met Hans Vandenburg en niet te vergeten z’n sidekick Joep!


Rate it